Csavargások keréken, gyalog, úton, terepen...

Csavargásaim

Csavargásaim

Tour de Gyros

2015. március 23. - csavargós

2015. március 21.

Régebb óta szerveztem ezt a kört. "Klasszikus" Vál, Velencei-tó körbe majd vissza. Bírható táv (kb. 70 km), nem vészes szintek, a forgalmasabb részen szinte végig kerékpárút, van egy látványos megkerülendő dolog (a tó)... Legfőképp pedig a gyros Gárdonyban.

Két nappal előtte mentem épp egy tó-kört és már akkor is éreztem az illatokból, hogy a gyrosos nyitva van. Lestem az előrejelzéseket, szép tavaszi időt ígértek. Minden adott volt egy jó bandázásra.

Indulásra végül négyen jöttünk össze. Többen jelezték, de ez-az közbe jött, így lett ennyi a létszám. (Pár ilyen tekerés után eldöntöttem, nem görcsölök azon, hogy összehozzam a mindenkinek megfelelő időpontot, stb., nem is lehet. Szólok, jön aki jön, aztán jól elvagyunk. Ennyi.)

Szokásos elindulás - kisebb nagyobb igazítások, guminyomás, ilyenek - a 8111-es úton DDK felé. Szembeszél. Nem vészes, de nem örült senki neki. 10 km Baracska, ott fordulunk NYDNY-nak, majd jobb lesz - gondoltuk. Vagy reméltük. Minden esetre nem jött be. Sikerült a szélnek valami olyan irányt belőnie, hogy a 7-es úton is szembe kapjuk.

 

GPS track

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csavargos.blog.hu/api/trackback/id/tr707294647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása